Inverteres LG klíma –

Melyek az LG inverteres klímák előnyei?

5 ok, amiért sokan légkondicionáló berendezés választásakor LG klíma mellett döntenek.

Cikkünkben összefoglaljuk az inverteres LG klíma előnyeit, amelyek miatt érdemes fontolóra vennie megvásárlását.

Kik azok, akiknek megfelelő lehet az LG klíma?

LG inverteres klíma azoknak jöhet be, akik szeretik a minőséget, nem szeretnek feleslegesen költekezni, adnak magukra és előrelátóan gondolkodnak.

Kiknek ajánljuk tehát?:

  • Önnek, amennyiben még nem döntötte el milyen klímát szeretne, de szeret előre gondolkodni, szívesen fektet be olyan termékbe, amely hosszú távon megtérül.
  • Önnek amennyiben fontos szempont az, hogy a légkondicionáló esztétikailag is megfelelő legyen egyedi designnal, harmonikusan illeszkedjen be otthonába.
  • Önnek, ha tudja mit jelent és fontos az, hogy egy készülék, energiahatékony legyen.
  • Ha szereti az okos megoldásokat, és ha nem szeretne foglalkozni, a klíma tisztításának részleteivel.

Melyek az LG klíma előnyei?

Öt fontos előnyét emelnénk ki:

  1. csendes – Az LG klímák egyik innovációs megoldása az volt, hogy speciális ferdelapátos ventillátor készülékének és kefe nélküli egyenáramú motrának köszönhetően csendesek. Így akár 3db-lel is képesek a kültéri egység zajszintjét csökkenteni.
  2. elegáns – Az LG márka, nem hazudtolja meg magát a légkondicionáló berendezések terén sem, hiszen kiemelt hangsúlyt fektetett a klíma berendezések egyedi forma és színvilágának megtervezésére. Így az LG klímák esztétikailag is megfelelőek.
  3. öntisztitó – Az LG kifejlesztett egy olyan technológiát, amely révén az LG klímák öntisztitó üzemmódban működnek. Az ionizáló technologiának köszönhetően a baktériumok, penészgombák nem telepednek meg a hőcserélőn.
  4. inverteres – tehát teljesítmény vezérléssel működik. Figyeli az aktuális hőmérsékletet és bekapcsol illetve ki, amikor szükség van rá. Így az LG klíma, maximális energiahatékonysággal üzemel.
  1. fűtés – egy LG klíma, nem csak hűt de fűt is. Ráadásul rövid idő alatt nagy tereket képesek kimelegíteni, akkor is ha a kinti hőmérséklet -10 fokos.

LG standard 3,5 kw-os inverteres klíma nálunk is kapható. A linkre kattintva, akár meg is rendelheti.

Amennyiben nem szeretne lemaradni aktuális híreinkről, kövessen minket a Facebookon vagy Instagramon:

Cikkünk megosztható a facebookon, az alábbi linkre kattintva.

Hisensense ECO Smart Split klíma

A Hisensense ECO Smart Split klíma rövid bemutatásáról olvashat itt. Ez a klíma a 2020-as év legnépszerűbb terméke a Hisense klímák közül.

Milyen klímát válasszak?

HA Önnek sincs semmi ötlete, honnan, milyen klímát szerezzen be, de szereti a praktikus költséghatékony megoldásokat, akkor ez a cikk Önnek szól.

Inverteres LG klíma

LG klíma – Kiknek ajánljuk? Önnek, amennyiben még nem döntötte el milyen klímát szeretne, de szeret előre gondolkodni. További részletek blogbejegyzésünkben.

H tarifás áramszolgáltatás

Jó hírünk van.
Október 15-től kezdődően igényelni lehet a H tarifás rendszerű kedvezményes áramszolgáltatást, ez a G tarifával szemben 0-24 órában megszakítás nélkül működik.
Kiknek szól ez?
Mindenkinek, akinek van megújuló energiaforrás szempontjait figyelembe vevő fűtésrendszere. Vonatkozik ez a hőszivattyús klímaberendezésekre vagyis olyan klímákra amelyek rendelkeznek fűtési opcióval.

Környezettudatos klíma

A környezettudatosság ma már a klímák esetében is fontos.

Pin It on Pinterest

Share This