Hisense Eco Smart Split klíma jellemzői

A Hisensense ECO Smart Split klímát szeretnénk bemutatni, amely a 2020-as év legnépszerűbb terméke a Hisense klímák közül. A Hisense lakossági és ipari légkondicionálók fejlesztése és gyártása terén több évtizedes múltra tekint vissza. A Hisensense ECO Smart Split klíma számos olyan funkcióval rendelkezik, amely révén könnyen és kényelmesen szabályozható lakásunk hőmérséklete. Ilyen például az LCD-s kijelzésű távirányító, és a hőmérséklet szabályozó rendszerhez tartozó hőmérő. Amennyiben a hőmérőt magunk mellett tartjuk, a klíma is azt a hőmérsékletet érzékeli amit mi.

A beltéri egység dizájnja teljesen egyedi. A korábbi konzervatív szögletesebb vonalakat, lekerekített, ívelt hajlatok tették mutatósabbá. Ugyanakkor számos elektronikai és technikai fejlesztést kapott. A mérnökök tovább optimalizálták a légáramlás belső útvonalait, így még alacsonyabb a belső működési zaj. Szuper csendes üzemmódban, a beltéri egység hangnyomása mindössze 21 db, ami mellett nyugodtan alhatunk.

Könnyebb a szűrő berendezését is cserélni, és számos egyéb fejlesztés a könnyebb szerelést vagyis szervizelést teszi lehetővé.

Telefonról is irányítható

Hi Smart Android Life Android rendszer segítségével már telefonunkról is könnyen szabályozhatjuk légkondicionálónkat. Mindez elérhető Android és IOS operációs rendszerekhez.

A kültéri egység elhelyezhető könnyen és gyorsan tetőn vagy oldalfalakon. Elheyezéskor számos tényezőt kell figyelembe venni, mint például a kiépítendő csövek nyomvonalát, a kondenzvíz elvezetési lehetőségét, elektromos betáplálást, különböző rögzítési lehetőségetet. Ebben nyugodtan hagyatkozhat csapatunk szakértelmére.

Nem szabad elfeledkezni a klíma rendszeres karbantartásáról, tisztításáról sem. Ez egyébként a garanciavállalás feltétele is. A Hisesnse klímák, 3-5 év garanciavállalási feltételekkel rendelkeznek. Természetesen ebben is számíthat hosszú távú együttműködésünkre.

A Hisense ECO Smart Split klímák egyéb paraméterei:

Hűtés teljesítmény (kW): 2,6
Fűtés teljesítmény (kW): 2,7
Elektromos csatlakozás: 230 V
Garancia: 3-5 év
Hatásfok fűtés SCOP: 4
Hatásfok hűtés SEER: 6,1
Energiahatékonyság fűtés: A+
Energiahatékonyság hűtés: A++

 Amennyiben szeretné megvásárolni ezt a terméket a Hisense Eco Smart klímák linkre kattintva megteheti.

Tekintse meg ezt a rövid kis videót mindezekkel az információkkal.

Pin It on Pinterest

Share This