1163 Budapest, Kolozs utca 39 • Nyitvatartás: 09-17

GYORSAN | PROFIN | TISZTÁN
Hópárducklíma kft.

Rólunk

Fiatalos lendület – 15 év szakmai tapasztalat

A Hópárducklíma kft mögött egy 15 éves tapasztalattal rendelkező csapat áll. Párducgyorsaságunk és tiszta igényes munkavégzésünk, egyre keresettebé tett minket a piacon. Innen is fakadt az ötlet 2019-ben, hogy mindezt egy brandben, egy logóban és egy névben belefoglalva tárjuk a világ elé. Folyamatosan fejlődünk, képezzük magunkat, figyeljük a legújabb technológiákat, hogy a lehető legjobbat tudjuk nyújtani a hozzánk fordulók számára. Ugyanakkor van, amiben nem akarunk változtatni és nem is fogunk: Mindig ügyfeleink rendelkezésére állunk. Úgy ahogy 15 éve, most is itt vagyunk.

Profin

Nap mint nap klímákkal foglalkozunk. Lassan 15 éve. Ugyanakkor tudásunkat mindig aktualizáljuk. Nyugodtan ránkbízhatja klíma ügyeit, hiszen a legújabb tehnológiákkal kapcsolatos információkat ötvözzük a sokéves szakmai tapasztalattal.

                               Gyorsan

Tudjuk, hogy a gyorsaság az egyik legalapvetőbb kérdés a klíma szerelés, tísztítás, karbantartás terén. Csapatunk összehangoltan, profi időbeosztással, jól menedzselt keretrendszerben dolgozik. Így a gyorsaság és pontosság az egyik olyan tulajdonsága a Hópárduc klíma kft-nek amiért igazán megéri hozzánk fordulni.

  Tisztán

Tisztán dolgozunk. Pontosan úgy, ahogyan saját magunktól is elvárnánk. A klímáink felszerelése után mindig alaposan kitakarítunk, nem hagyunk port törmeléket magunk után. Számunkra egyik legfontosabb ügyfeleink maximális elégedettsége, így odafigyelünk a részletekre.

Szolgáltatásaink

Klíma kereskedelmi tevékenység, értékesítés, szakmai tanácsadás.

Lakossági komfort klímák értékesítése, szaktanácsadás, tervezés és kivitelezés,

Készülék leszállítás

Garancia időn belüli és túli karbantartás

Technológiai, ipari berendezések, szerver klímák, szerver helyiségek

Igényelje

ingyenes igényfelmérésünket

vegye fel velünk a kapcsolatot

Látogassa meg webáruházunkat

Jelenleg feltöltés alatt

Rólunk mondták

Zoltán

Zoltán

Minden szempontból meg vagyok elégedve. A Hópárducklíma csapata valóban párducszerű gyorsasággal mozog.

Csaba

Csaba

Tökéletes megoldások, profi csapat!! Nálunk minden rendben volt egy 3,5 kw-os szuper kis klímát telepítettek, azóta is problémamentes hűt-fűt Ajánlom Őket mindenkinek!!

*****

Sz. Lajos

Sz. Lajos

Segítettek abban is, hogy milyen klímát válasszak. Azóta is minden rendben, igazán hálás vagyok nekik.

Pin It on Pinterest